Whitefriars School – Bespoke Norfolk Group

Book a free meeting

Fill out your details and a member of our team will call you back to arrange a meeting.

    By submitting this form you agree to our privacy policy

    Whitefriars School

    Commercial

    Outside reading garden for the children of Whitefriars Primary School.

    Bespoke Norfolk Group worked at Whitefriars school on the construction of a new cedar-cladded building to house two classrooms. The building was initially created with full disabled access and toilets, and we returned at a later date to complete it with a full sensory garden and external works.

    All staff underwent full DBS procedures for safeguarding and we closely worked with the headteacher to minimise disruption, with the majority of works taking place in the school holidays. Since then we have an ongoing relationship with Whitefriars School as an approved contractor to complete further renovation and adaption works within the main school building.



    < Back to portfolio

    Reviews