Frettenham – Bespoke Norfolk Group

Book a free meeting

Fill out your details and a member of our team will call you back to arrange a meeting.

    By submitting this form you agree to our privacy policy

    Frettenham

    Conversion

    Conversion of an existing home to make it more accessible for an entire family. Works included redesigning the ground floor to add a new and improved living space for a member of the family and their carer.

    Bespoke Norfolk Group were chosen to convert a Norfolk home to make it more accessible for the entire family. A major part of these works included redesigning the ground floor to add a new and improved living space for a member of the family and their carer.

    The rooms we created included an accessible en-suite bedroom with attached therapy room – with all three spaces sporting a brand-new hoist system in place to aid with accessibility.

    The en-suite was redesigned as Wet Room, complete with hydrotherapy bath and changing bench. Along from the accessible bedroom, we designed a bedroom for the carer (which was also en-suite) and a carer’s duty room.

    Flooring throughout the entire lower level of the building was adjusted to be perfectly flat. We also undertook extensive landscaping outside so that the internal and external ground was the same height and sat flush. Part of that work included lowering the external doors and widening internal doorframes for extra wheelchair mobility.

    On top of all this, the entire 1st floor of the home was renovated, with the lounge, kitchen, dining room, living room, WC and bathroom all receiving a fresh renovation for a more modern, practical living environment.



    < Back to portfolio

    Reviews